Gündoğdu Nene Hatun İlkokulu
ÇENGELDERE MAH. ŞEHZADE CAD. GÜNDOĞDU NENE HATUN İLKOKULU BLOK NO: 1/1 BEYKOZ / İSTANBUL

VİZYON

Geleceğin dünyasına hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen, yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Okulumuz , eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinler arası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.

Kütüphane Kitap Sayısı :1564
Öğretim Şekli :Normal Eğitim Türker İnanoğlu İlk ve Ortaokulunun deprem güçlendirme çalışmaları nedeniyle okulumuzda eğitim-öğretim çalışmalarına devam etmesinden dolayı okulumuz sabahçı devrede eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Öğretim Şekli

Doğalgaz (Kalorifer)

Okulumuz Kavacık Merkeze 3 km, Beykoz Belediye´ye ise 8 km. mesafededir.

Çengeldere Mah. Şehzade Cad. No:1/1 Çavuşbaşı/Beykoz/İstanbul

Proje Çalışmaları

Okulumuzda Sıfır Atık, Yeşil Okul, Okulum Temiz, Veli Akademileri, Umudum Öğretmenim gibi projeler yürütülmektedir.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Okulumuz Erasmus+ KA219 Stratejik Okul Ortaklıkları projesi kapsamında 6 AB ülkesi (Slovakya, İtalya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Türkiye) ile "LIVELY ENGLISH BOOK FOR CHILDREN" isimli projenin resmi ortağıdır. Proje kapsamında faaliyetler ve ülkeler arası hareketlilikler tamamlanmıştır.